Mogelijkheden van Oypo

Mogelijkheden van Oypo

Uploaden en opslag

Bij Oypo bieden we verschillende manieren om je foto's te uploaden. Eigenlijk zit er altijd wel een manier bij die goed bij je past.

  • Via de webuploader via je eigen account op de Oypo-website, met name geschikt voor kleinere hoeveelheden foto’s
  • Via FTP
  • Met de adobe Lightroom plugin
  • Via Dropbox (alleen beschikbaar voor PRO)

Het maakt niet uit hoeveel foto's je gaat uploaden. Er zit geen limiet aan de hoeveelheid foto's die je op Oypo mag plaatsen. Hoe lang we de foto's bewaren hangt van van wel account je hebt. Bij een PRO-account is dit 10 jaar en een gratis account 2 jaar.

Bepaal je eigen assortiment en prijs

Je kunt verschillende verkoopprofielen aanmaken. Binnen een verkooporofiel bepaal je zelf wat je aanbiedt en tegen welke prijs. Je kunt per doelgroep een ander verkoopprofiel aanmaken. Maak je bijvoorbeeld naast schoolfoto’s ook foto's tijdens evenementen, portretfoto’s of huwelijksreportages, dan kun je daaraan verschillende prijzen en producten koppelen. Voorbeelden van een aantal instellingen:

  • De fotoproducten en formaten je aanbiedt. Dit kunnen fotoadrukken zijn, maar ook wanddecoratie en fotocadeaus
  • De prijs per product
  • Wie de verzendkosten voor zijn rekening neemt
  • Of er wel of geen watermerk op de foto verschijnt in de bestelmodule
  • Of, en tegen welke prijs je downloads wilt aanbieden en in welke kwaliteit
Jij legt het moment vast Wij helpen je om die te delen met je klant Samen zorgen we voor een blijvende herinnering

Voordeelsets en korting

Met een PRO account heb je extra mogelijkheden om je foto's te verkopen. Je klant is vaak gek op korting. Het is mogelijk om vooringestelde kortingen te kiezen of zelf kortingen aan te maken. Je kunt er zelfs voor kiezen deze korting tijdelijk in te stellen en na deze periode automatisch over te schakelen naar de normale prijs.

Je kunt ook verschillende voordeelsets samenstellen. Een combinatie van producten van dezelfde foto voor een aantrekkelijke prijs. Je kunt er meerdere aanmaken. Want bij verschillende soorten fotografie, wil je ook andere voordeelsets aan kunnen bieden. Voor schoolfotografie zijn dat waarschijnlijk heel andere setjes dan voor bijvoorbeeld portret- of eventfotografie.

Persoonlijke, betrokken support en klantenservice

Bij Oypo hebben we persoonlijk contact en goede service hoog in het vaandel. We vinden het belangrijk iedere fotograaf zo goed mogelijk op weg te helpen. Dat kan via de telefoon of mail, maar we kunnen ook een persoonlijke afspraak inplannen. Dat kan op kantoor in Steenbergen of bij jouw thuis.

Ook jouw klanten krijgen de best mogelijke service. Wij lossen problemen zo snel mogelijk op. Ons streven is om op werkdagen binnen 24 uur de mails van jouw klanten te beantwoorden. Doordat wij de vragen van jouw klanten beantwoorden, kun jij doen wat je het liefste doet: fotograferen.

Welk account past bij jou?

Bij beide accounts heb je een eigen webwinkel

Basis

Loop jij graag rond met de camera op evenementen of help je mensen graag mooie momenten vast te leggen voor later? Met een gratis basisaccount kun je ervoor zorgen dat je foto's makkelijk te bestellen zijn en je geen gedoe hebt met verzendingen of klantenservice.

Voor enthousiastelingen

Pro

Verdien jij je geld met het vastleggen van mooie momenten van anderen? Kun je daarbij goede wel een aantal goede tools gebruiken om de privacy van je klanten te waarborgen of mooie kortingen aan te bieden? Dan is het Pro-account van slechts 10 euro per maand iets voor jou.

Voor (semi) Professionals