Gemak, kwaliteit en persoonlijke service

Fotograferen, dat is wat je het liefste doet. Maar met alleen maar foto's maken verdien je geen geld. Er komt veel kijken bij het verkopen van je foto's. Welke producten wil je aanbieden? Hoe presenteer je je foto's? Waar laat je die afdrukken? Hoe regel je de betalingen? En hoe los je het op als er een keer wat mis gaat?

Allemaal vragen waar je bij stil moet staan. Als je alles zelf doet ben je er veel tijd aan kwijt. Zelfs nog meer dan aan het maken van de foto's zelf.

Maar gelukkig zijn wij er. Je kunt met Oypo je foto's verkopen via je eigen website, in je eigen huisstijl, maar ook gewoon via Oypo.nl. Gemak, kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons voorop. Je kunt direct aan de slag zonder dat je daarvoor speciale software hoeft te installeren. Ook de verkoopprijs van je producten bepaal je zelf. Je bepaalt dus zelf wat je verdient aan je foto's.

Wij regelen dat de fotobestellingen worden geproduceerd en verzonden. Ook kan jouw klant bij ons terecht met vragen. Daardoor hou jij meer tijd over voor waar het allemaal om draait: fotografie.

Je kunt middels een gratis account kennis maken met Oypo. Je hebt dan al de beschikking over alle basisfuncties die je nodig hebt om je foto's te verkopen. Pak je het professioneler aan, dan is het Oypo PRO-account misschien iets voor jou.

Verderop zullen we je daar meer over vertellen.

Lees snel verder hoe wij je verder kunnen helpen om jouw foto's te verkopen.