Verkoop je foto's via

je eigen website

Verkoop je foto's via

je eigen website

De manier waarop je je wilt aanbieden, heb je helemaal in eigen hand: via je eigen website of via de website van Oypo. Middels een handige tool is het eenvoudig om de foto's via je eigen website en in je eigen huisstijl aan te bieden. Het voordeel van de foto's op je eigen website aanbieden, is dat je een grote groep mensen op je website krijgt. Hierdoor heb je volop de kans jezelf als fotograaf nog beter te profileren en eventueel ook je aanbod aan fotoshoots buiten de event- en sportfotografie onder de aandacht te brengen. De bezoekers van een evenement krijgen op deze manier een idee van wie je als fotograaf bent. Je naam zal beter blijven hangen. Probeer dus om je website up-to-date te houden als je gebruik maakt van deze optie.

Voordeel is dat de webshop op jouw site staat, maar je er verder geen omkijken naar hebt. De bestellingen komen bij ons binnen: wij regelen de betaling, het afdrukken van de producten, het verzenden en de klantenservice.

In je eigen huisstijl

Oypo ontwikkelde een tool waarmee je eenvoudig een eigen kleurenpallet kunt samenstellen. Achtergrond, tekst, buttons; alles kun je aanpassen in je eigen kleur. Je hoeft niet ingewikkeld te doen met kleurcodes, met de colourpicker kun je gewoon de kleuren uit bijvoorbeeld je logo of van je website selecteren en doorvoeren tijdens de integratie. Daarnaast kun je ook kiezen welke mappen je wilt tonen: allemaal of alleen een paar geselecteerde mappen.

Kies je eigen taal

Ben je op een evenement geweest in het buitenland? Ook geen probleem. Je webwinkel kan desgewenst direct in een andere taal getoond worden. Daarmee voorkom je dat je klant eerst een Nederlandstalige bestelmodule te zien krijgt. De beschikbare talen zijn: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Je klant kan zelf ook altijd nog kiezen voor een andere taal als hij in de webshop zit.

Zonder technische kennis

Als je alles goed hebt ingesteld, wordt er een stukje code gegenereerd wat je kunt kopiƫren en op een pagina van je eigen website kunt plakken. Het maakt hierbij niet uit of het een Wordpress-site is of dat het op een ander systeem draait. Als je een goede samenwerking hebt met de organisatie van een evenement, en willen zij ook via hun eigen website jouw foto's aanbieden, dan kun je hen de code sturen en kunnen zij die integreren in hun website.

Geschikt voor alle devices

Onze webshop is volledig responsive gebouwd waardoor het niet uitmaakt of men via computer, tablet of telefoon de foto's bekijkt. De webshop past zich volledig aan naar het device waarop men de webshop bezoekt. Tegenwoordig bestellen veel klanten via de smartphone, dat is met onze integratie dus geen enkel probleem. Let er ook op dat je eigen website hier ook op ingesteld is.

Oypo is uitermate geschikt voor schoolfotografie of sport- en eventfotografie. Waar wil jij graag meer van weten?