Oypo voor sport- en eventfotografie

Deze tak van fotografie is topsport

Uren of soms misschien zelfs wel dagen ben je aanwezig op een event of een wedstrijd. Het grootste deel van de dag tuur je door je camera en schiet je alle mooie momenten die je voorbij ziet komen. Bij sport- en eventfotografie draait het vaak om emotie. Mensen willen de foto's na een geleverde prestatie, of een beleving die ze hebben gehad het liefst zo snel mogelijk tot hun beschikking hebben om te delen. Snelheid is dus van het grootste belang, en je zit er natuurlijk niet op te wachten om alles zelf te regelen en bij te houden qua betalingen en verzenden. Oypo is voor de sport- en eventfotograaf dé uitkomst.

Een topsporter heeft een team om zich heen waardoor hij zich niet met randzaken hoeft bezig te houden. Wij zijn dat team voor de fotograaf

Automatische startnummerherkenning

Als je veel fotografeert op evenementen of wedstrijden waar deelnemers een startnummer dragen, is onze automatische startnummerherkenning ideaal. Met behulp van artificial intelligence worden de foto's in een map gescand om startnummers automatisch te herkennen. Deze nummers worden dan toegevoegd als trefwoord waar de klant op kan zoeken. Het is dus niet meer nodig om deze handmatig toe te voegen wat erg veel tijd scheelt.

Verkoop via diverse kanalen

Je kunt ervoor kiezen om de webshop met je foto's op je eigen website te zetten. Maar het is ook mogelijk om de foto's op Oypo te laten staan of een code naar de organisatie van het event te sturen zodat zij ook de webshop op hun website kunnen plaatsen. Je hoeft niet te kiezen: je kunt het ook gewoon allemaal inzetten.

Openbaar, via directe link of achter een wachtwoord

Je krijgt als fotograaf te maken met verschillende soorten evenementen. Vaak zijn ze openbaar en mogen de foto's ook voor iedereen zichtbaar zijn. Maar als het een besloten event is kan het wenselijk zijn de foto's alleen zichtbaar te maken via een directe link. Het is ook mogelijk om de map met foto's alleen toegankelijk te maken middels een code met wachtwoord.

Volgorde producten zelf bepalen

Bevindt jouw doelgroep zich veel op social media en denk je daarom dat ze veel downloads willen kopen? Je kunt er dan voor kiezen dat men de downloads als eerste te zien krijgt. Hetzelfde geldt voor de andere producten. Je kunt zelf kiezen welk productgroep bovenaan getoond moet worden en welke opengeklapt worden weergegeven. Zo kun je nog beter inspelen op de behoefte van jouw klant.

Wij helpen jouw als fotograaf graag op weg. Daarom hebben wij een gratis whitepaper gemaakt over sport- en eventfotografie. Hierin staan handige tips rondom het fotograferen op evenementen en het verkopen van je foto's. Klik op onderstaande button om de whitepaper te lezen.