Wie is Oypo?

Voordelen van een bij Oypo aangesloten fotograaf

Wie is Oypo?

Bij Oypo hebben we zelf geen fotografen in dienst. Wij zijn een dienstverlening voor fotografen. Vooral voor schoolfotografen bieden wij diverse tools waardoor hun werk niet alleen makkelijker wordt, maar ze ook rekening kunnen houden met de privacy van de leerlingen van uw school.

De fotografie van de fotografen die met Oypo werken is zeer divers. Door de verschillende stijlen is er voor u als school veel te kiezen. Bekijk dus rustig de websites van de fotografen en kies de fotograaf die het beste bij u past.

Hieronder laten we een aantal voordelen van ons systeem zien.

Oog voor Privacy

We leven in een tijd waarin privacy enorm belangrijk is. Helemaal voor u als school als het om de privacy van kinderen gaat. Fotografen die met Oypo werken, maken voor ieder kind een apart inlogkaartje met een inlogcode en wachtwoord aan.

Enkel via deze code zijn de foto's en de klassenfoto van het betreffende kind te bekijken.

Wat u als school nog wel moet doen is inventariseren of alle kinderen van de ouders op de (klassen)foto mogen.

Bereikbaarheid en service

Niets is zo vervelend als dat er iets misgaat of als vragen onbeantwoord blijven. Over het algemeen hebben fotografen het erg druk en zijn ze veel op pad. Daarom neemt Oypo zowel de levering van de producten als de hele klantenservice uit handen van de fotograaf. Ideaal, want op deze manier krijgen de ouders snel iemand aan de telefoon of een reactie op hun mail. Zo kunnen we vragen snel beantwoorden en problemen oplossen.

Online bestelsysteem

Geen gedoe met fotozakjes uitdelen en geld innen. Fotografen die met Oypo werken hebben een online bestelsysteem. Met de gegevens van de inlogkaartjes kunnen ouders hier inloggen en vervolgens online hun foto's bekijken en een bestelling plaatsen. Na het uitdelen van de inlogkaartjes hoef je als docent dus nergens meer naar om te kijken.

Foto's van meerdere jaren bij elkaar

Als ouders inloggen om de foto's van hun kinderen te bekijken, kunnen ze ervoor kiezen om een account aan te maken. Het voordeel van een account is dat je van alle jaren de schoolfoto's terug kunt zien. Dit is zelfs mogelijk als je als school van fotograaf wisselt. Het is dan wel van belang dat de nieuwe fotograaf ook met Oypo werkt. Vergeten ouders dus een jaar om de klassenfoto of een andere schoolfoto te bestellen en willen ze dat een jaar later alsnog? Dan is dat geen enkel probleem.